» Mer om Jenny

Jag är då Jenny Skydawn i online spelet Starstable. Jag har ännu 3 azum hästar, när jag får råd så köper jag upp hela stallet. *-* Min starthäst, Dreamdancer är någon egoistisk häst med färgen gråskimmel, dvs grå med vit man och svans. Jag gillar henne för att hon är den hon är och för att hon är hemskt ful. 
Personligen gillar jag inte att levla i överhuvudtaget, bara när dom går upp i levlar. Men också just för att jag älskar att rida fort och oseriöst. Även om jag inte hinner så försöker jag ändå att levla. 
För övrigt bor jag på Jorviks centrala stall Steves gård. Men mitt drömställe att bo på, vore ja, vad ska man säga.. Övergivna sommarhuset. :D 
 
Det jag gillar mest att göra i spelet är att rida runt och lösa mysterier, vara med mina vänner och att frustrerande se på hästar. (Ungefär)
Redigerar, det gör jag också! Fast.. Enligt mig ska jag ärligt säga är det det bara kul när det går bra, då jag har väldigt dåligt tålamod med att något ska bli klart. 
 
Är en äldre spelare sedan 2012 någon gång. Eftersom jag älskar fantasy, djur och spänning så har det fört mig samman med spelet. 
 
Bloggen, den skapade jag för att jag älskar att skriva och uttrycka mig med mina egna åsikter, idèer och tankar. Men ändå blir det lätt så att jag lånar lite idèer från andra, det är okej ibland. Och jag ska alltid försöka svara på frågor och kommenterer jag får så att ni vet att jag kommer göra mitt bästa. 
 
Ridklubben jag är med i heter Lightning Wolves Order. Vi är ca 20 medlemmar och har även ca 3-4 aktiviteter i veckan. För tillfället just vad jag behöver. Klubben ägs av Renee Bluebridge och Melissa Silverforce, två riktigt bra klubbägare. Jag gick själv med någon gång i februari och är just nu medlem. Hemsidan hittar du HÄR
 
Jag är även ofta mig själv och då har jag en liten form av humor som jaa.. Jag själv oftast förstår men ändå så många andra inte förstår, ibland. Lite övrigt kan vara att jag är ett stort fan av smileys. Jag känner att jag uttrycker mig väl med dom, så dom använder jag dagligen. 
 
En enkel men vänlig hälsning önskar jag er en riktigt bra lässtund här på Skydawnn.blogg.se! :D



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo