» Bloggutmaning dag 9 - Min favoritplats

Stevesgård
 
Steves gård 
Min favoritplats är helt klart Steves gård. För det första så är det ett centralt område där man ofta ser personer springa runt. Det är liksom ett officiellt ställe som "alla" hittar till. 
Dessutom älskar jag paddocken, bilen och staketet då jag i paddocken brukar ställa mig och "brb:a", bilen samt transporten hoppa upp på och staketet gå runt på ibalnd. Men på tal om brb ställen så innehåller Steves gård bra sådana. Att stå och backa mot en vägg eller en staketbit på stallet eller paddocken funkar hur bra som helst! 
Personligen har jag alltid gillat Steves eller SG som många säger istället som en förkortning. Färgmässigt så är det bra för färger på ett stall och det är ganska neutrala färger som passar in. Varför? Ett stall kanske inte passar in som illrosa och jag tycker att det gula sätter sig bra mot resten.
Vad finns det mer att berätta om? 
Jo, det är nära till allt och lätt att hitta till. Det är t.ex det tredje stallet för dom flesta man hittar när man blir star rider. Det ligger ju "kant i kant" med Moorland så ja.
Men steves säger jag bara, favoritstället.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo